Termoprotectie cu vopseluri
termospumante/intumescente
Termoprotectie cu
mortare antifoc
Protectii anticorozive Ignifugare lemn
Protectie antifoc
tubulatura de ventilatie
Sablare industriala Etansare goluri de trecere Protectie antifoc
cu vata minerala


Despre protectie la foc

Protectie anticorozivaDescriere

Protectiile anticorozive joaca rol esential pentru constructiile realizate pe/din stucturi metalice. Scopul lor este acela de a proteja metalul si de a-i scurta semnificativ durata de deteriorare. Structurile metalice neprotejate anticoroziv se vor uza in numai cativa ani, inlocuirea lor devenind iminenta.

Uniunea Europeana a regelmentat domeniul de activitate destinat protectiilor anticorozive din anul 1988 prin standardul european ISO 12944: "Protectia anticoroziva a structurilor din otel cu ajutorul sistemelor de vopsire".

ISO 12944 din 1988, cu revizuire in 2008, contine informatii precise in ceea ce priveste folosirea protectiilor anticorozive. Capitolele includ: principii de baza, influenta factorilor de mediu, evaluarea si pregatirea suprafetelor, exemple de sisteme de protectii si masuri de întretinere, teste de laborator ale sistemelor de acoperire si masuri de supervizare a lucrarilor.

Sistemele de protectie anticoroziva, oferite de compania noastra, sunt concepute pe asocieri compatibile intre grunduri si emailuri, astfel incat in functie de natura obiectivului protejat, putem prezenta o gama larga de produse cu proprietati anticorozive.

Emailurile si grundurile alchidice, emailurile si grundurile epoxidice sunt utilizate atat pentru protectia, cat si pentru finisarea suprafetelor care sunt expuse sau functioneaza in conditii climatice normale sau conditii climatice corozive.

Astfel, sistemele de protectie anticoroziva oferite de noi se pliaza pe necesitatile fiecarui obiectiv, avand aderenta foarte buna la stratul-suport. Sistemele prezinta rezistenta la ceata salina, uzura, intemperii, lumina si coroziune alcalina (apa dulce si saruri).

Compania noastra ofera solutii optime pentru protectii anticorozive prin:

  • consultanta la nivel inalt
  • produse de calitate superioara
  • manopera executata de profesionisti 

Proiecte executateDespre noi Evenimente Contact Termoprotectie cu vopseluri
termospumante/intumescente
Termoprotectie cu
mortare antifoc
Protectii
anticorozive
Ignifugare
lemn
Sablare
industriala


Copyright 2012 Terra General Contractor