Termoprotectie cu vopseluri
termospumante/intumescente
Termoprotectie cu
mortare antifoc
Protectii anticorozive Ignifugare lemn
Protectie antifoc
tubulatura de ventilatie
Sablare industriala Etansare goluri de trecere Protectie antifoc
cu vata minerala


Despre protectie la foc

Sablare IndustrialaDescriere

Sablarea este o metoda de indepartare a straturilor de oxizi si impuritati organice prin improscare cu particule solide de mici dimensiuni. Tehnica se bazeaza pe utilizarea energiei cinetice atasata unor particule dure de mici dimensiuni care lovesc suprafata, sparg crusta de oxizi si indeparteaza impuritatile impreuna cu resturile rezultate prin fragmentarea acestora, utilizandu-se ca agent purtator fie aerul sub presiune, fie efectul fortei centrifuge.

Nu exista o solutie mai eficienta sau mai rapida pentru a indeparta murdaria, rugina, vopseaua, depunerile sau reziduurile industriale decat sablarea.

Datorita experientei pe care o avem in executarea lucrarilor de protectie anticoroziva, intelegem mai bine decat oricine nevoia de a obtine o suprafata curata, perfect sablata, astfel incat aplicarea ulterioara a straturilor de produse conform cerintelor tehnice sa fie optima.

Indiferent daca doriti pregatirea unei suprafete sau o simpla curatare, noi avem capacitatea de a executa astfel de lucrari prin intermediul:

  • Sablarii cu gheata carbonica
  • Sablarii cu nisip

pentru orice grad de curatare dorit: sablare usoara-Sa1; sablare profunda-Sa2; sablare foarte profunda-Sa2 ½ sau sablare foarte profunda pana la ''alb metallic''-Sa3, pornind de la orice nivel de calitate a suprafetei care urmeaza a fi sablata, fie A, B, C sau D.

Pentru a obtine rugozitatea conform standardului ISO 8503, dar si gradul de curatare conform standardului ISO 8501-1:2007 dispunem de personal cu experienta si instalatii de sablare mobile, astfel incat putem executa lucrarile in locatiile dumneavoastra, in orice oras din tara.

Preturile pentru executia lucrarilor de sablare difera in functie de complexitatea si dimensiunea lucrarii, de calitatea si tipul suprafetei ce urmeaza a fi sablata, dar si de metoda si gradul de sablare. Ne puteti trimite poze si cereri de oferta la adresa: marketing@terrageneralcontractor.ro sau va putem raspunde la intrebari legate de sablare daca ne apelati la numarul 0751.145.191. 

Proiecte executateDespre noi Evenimente Contact Termoprotectie cu vopseluri
termospumante/intumescente
Termoprotectie cu
mortare antifoc
Protectii
anticorozive
Ignifugare
lemn
Sablare
industriala


Copyright 2012 Terra General Contractor