Protectie anticoroziva

In timp si sub actiunea umezelii, a oxigenului sau a sarurilor, precum si a altor elemente acide si bazice, metalele sunt afectate de coroziune. Aceasta ataca stratul superficial al vopselei de la suprafata metalului, patrunzand strat dupa strat, ducand la deteriorarea structurilor metalice.

Ce rol joaca protectia anticoroziva?

Studiile expertilor au demonstrat ca protectia anticoroziva prelungeste durata de viata a constructiilor realizate pe/din structuri metalice, fie ca vorbim despre cladiri de birouri si comerciale, hale de productie si depozitare, poduri, nave maritime ori avioane. Este de la sine inteles faptul ca lipsa unei masuri de protectie impotriva coroziunii duce in tip la degradarea acestora, ceea ce poate determina daune importante.

protectie-anticoroziva-1

Structurile metalice neprotejate anticoroziv se vor uza in numai cativa ani, inlocuirea lor devenind iminenta. Tratarea suprafetelor metalice nu doar ca te ajuta sa economisesti bani pentru ca asigura o mai buna longevitate, dar pastreaza frumusetea oricarui timp de cladire pentru o perioada mai indelungata.

Protectia anticoroziva - sustinuta si reglementata de Uniunea Europeana

protectie-anticoroziva

Din anul 1988, Uniunea Europeana a regelmentat domeniul de activitate destinat protectiilor, prin standardul european ISO 12944: "Protectia anticoroziva a structurilor din otel cu ajutorul sistemelor de vopsire". ISO 12944 din 1988, cu revizuire in 2008, contine informatii precise in ceea ce priveste folosirea protectiilor anticorozive. Capitolele includ principii de baza, influenta factorilor de mediu, evaluarea si pregatirea suprafetelor, exemple de sisteme de protectii si masuri de întretinere, teste de laborator ale sistemelor de acoperire si masuri de supervizare a lucrarilor.

Serviciul de protectie anticoroziva oferit de TERRA GENERAL CONTRACTOR

protectie anticoroziva 2

Sistemele de protectie anticoroziva oferite de compania noastra sunt concepute pe asocieri compatibile intre grunduri si emailuri, astfel incat, in functie de natura obiectivului protejat, putem prezenta o gama larga de produse cu proprietati anticorozive. Emailurile si grundurile alchidice si epoxidice sunt utilizate atat pentru protectia, cat si pentru finisarea suprafetelor care sunt expuse sau functioneaza in conditii climatice normale sau conditii climatice corozive. Astfel, sistemele de protectie anticoroziva oferite de noi se pliaza pe necesitatile fiecarui obiectiv, avand aderenta foarte buna la stratul-suport.

Sistemele prezinta rezistenta la ceata salina, uzura, intemperii, lumina si coroziune alcalina (apa dulce si saruri).

Compania noastra ofera solutii optime pentru protectii anticorozive prin:

  • consultanta la nivel inalt
  • produse de calitate superioara
  • manopera executata de profesionisti

Bine de stiut

  • Viteza de coroziune este direct influentata de umiditate, directia si viteza vantului, intensitatea sorelui, nivelul de poluare, praf, etc.
  • Suprafetele ce urmeaza a fi supuse tratamentului de protectie anticoroziva necesita curatare, degresare, fiind necesare indepartarea zgurii si a sarurilor solubile.

Te contactam noi

Pentru orice fel de intrebare, problema, cotatie de pret sau oferta puteti sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau prin formularul de contact.