Sablare industriala

Sablarea industriala este o metoda de indepartare a straturilor de oxizi si impuritati organice prin improscare cu particule solide de mici dimensiuni. Nu exista o solutie mai eficienta sau mai rapida pentru a indeparta murdaria, rugina, vopseaua, depunerile sau reziduurile industriale decat sablarea.

Cum functioneaza metoda de sablare industriala?

sablare industriala

Tehnica de sablare industriala se bazeaza pe utilizarea energiei cinetice atasata unor particule dure de mici dimensiuni care lovesc suprafata, sparg crusta de oxizi si indeparteaza impuritatile impreuna cu resturile rezultate prin fragmentarea acestora, utilizandu-se ca agent purtator fie aerul sub presiune, fie efectul fortei centrifuge.

Sablare industriala la cele mai inalte standarde de calitate

Datorita experientei pe care o avem in executarea lucrarilor de protectie anticoroziva, intelegem in profunzime nevoia de a obtine o suprafata curata, perfect sablata, astfel incat aplicarea ulterioara a straturilor de produse conform cerintelor tehnice sa fie optima. Indiferent daca doriti pregatirea unei suprafete sau o simpla curatare, avem capacitatea de a executa astfel de lucrari prin intermediul:

  • Sablarii cu gheata carbonica
  • Sablarii cu nisip
sablare industriala 1

Pentru orice grad de curatare dorit, fie ca vorbim despre sablare usoara (Sa1), sablare profunda (Sa2) sablare foarte profunda (Sa2 ½) sau sablare foarte profunda pana la ''alb metallic'' (Sa3) si indiferent de nivelul de calitate a suprafetei ce urmeaza a fi sablata (A, B, C sau D) va putem sta la dispozitie pentru a obtine rugozitatea conform standardului ISO 8503, dar si gradul de curatare conform standardului ISO 8501-1:2007 Dispunem de personal cu experienta si instalatii de sablare mobile, astfel incat putem executa lucrarile in locatiile dumneavoastra, in orice oras din tara.

Preturile pentru executia lucrarilor de sablare difera in functie de complexitatea si dimensiunea lucrarii, de calitatea si tipul suprafetei ce urmeaza a fi sablata, dar si de metoda si gradul de sablare.

Ne puteti trimite poze si cereri de oferta la adresa: marketing@terrageneralcontractor.ro sau va putem raspunde la intrebari legate de sablare daca ne apelati la numarul 0751145191

Te contactam noi

Pentru orice fel de intrebare, problema, cotatie de pret sau oferta puteti sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau prin formularul de contact.