Protectie antifoc cu vata minerala

Atunci cand un incendiu se produce in interiorul unei cladiri, limitarea, incetinirea sau stoparea raspandirii flacarilor, a fumului si a caldurii este esentiala pentru evitarea unui dezastru. Tevile si conductele, elemente nelipsite din structura oricarei cladiri, actioneaza ca si conductori de caldura, fum, foc, dar si zgomot, asa ca solutiile de protectie sunt absolut necesare, indiferent de tipul si destinatia cladirii.

Vata minerala - protectie antifoc, dar si protectie fonica

protectie-antifoc-vata-minerala-04 protectie-antifoc-vata-minerala-03 protectie-antifoc-vata-minerala-01 protectie-antifoc-vata-minerala-02

Procesul de izolare a sistemelor de incalzire, ventilatie si climatizare (HVAC) este esentiala. Alegand solutiile potrivite, nu doar ca veti creste nivelul de siguranta in caz de incendiu, dar veti si imbunatati eficienta energetica si performanta acustica.

Echipa noastra va ofera consiliere in vederea alegerii celor mai performante solutii de protectie antifoc cu vata minerala

Protectia cu vata minerala bazaltica este adecvata pentru tevi, conducte si tubulaturi de ventilatie de diferite forme si dimensiuni. In plus, folosim doar produse care nu emana fum toxic pentru om si mediul inconjurator, protejand cu succes structura cladirii.

Protectie antifoc cu vata minerala - colaboreaza doar cu specialisti

Solutiile de izolatie cu rezistenta la foc pentru sistemele HVAC oferite de compania noastra se refera la:

  • Vata minerala bazaltica sub forma unor saltele din lamele de vata, pe folii de aluminiu armate cu fibra de sticla, intr-un singur strat, fixate cu ajutorul cuielor de sudura izolate. Aceasta solutie se preteaza canalelor si conductelor circulare pentru incalzire, ventilatie si aer conditionat si asigura o rezistenta la foc de 30 sau 45 de minute.
  • Vata minerala bazaltica sub forma unor saltele din vata cusute pe plasa de rabit , intr-un singur strat, fixate cu ajutorul cuielor de sudura izolate. Aceasta solutie se preteaza canalelor si conductelor circulare pentru incalzire, ventilatie si aer conditionat si asigura o rezistenta la foc de 60 de minute.
  • Vata minerala bazaltica sub forma unor placi de vata, intr-un singur strat, fixate cu ajutorul cuielor de sudura cu saibe integrate si strat izolator. Aceasta solutie se preteaza canalelor si conductelor rectangulare pentru incalzire, ventilatie si aer conditionat si asigura o rezistenta la foc de 30, 45 sau 60 de minute.

Toate solutiile noastre sunt testate intr-un laborator de certificare autorizat si sunt agrementate conform cerintelor actuale.

Bine de stiut

  • Produsele din vata minerala bazaltica sunt realizate sub formă de placi sau lamele.
  • Vata minerala bazaltica are o structura fibroasa si densa, fapt care ajuta la izolarea fonica.
  • Vata minerala isi mentine rezistenta si forma in timp.
  • Peretele respira cu usurinta.

Te contactam noi

Pentru orice fel de intrebare, problema, cotatie de pret sau oferta puteti sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau prin formularul de contact.